mijn kunstproject

NL
DE
EN

mijn kunstproject

uw eigen huis in 't klein van steen

reserveer een pagina in 't fotoboek!

vihof-kado-envelop

Doe mee met het kunstproject!

U krijgt u dan niet alleen uw huis in het klein van steen maar u krijgt ook het fotoboek waar u in komt te staan!

U ontvangt per post direct de feestelijke notaris enveloppe met daarin o.m. de koopakte en de hypotheekakte (voldaan natuurlijk:)) van het huisje.

(Deze notaris enveloppe kan ook op naam van iemand anders gezet worden om kado te geven met Sinterklaas of Kerst. Of het geboortehuis van de jarige, het familiehuis dat wordt verkocht, de school voor de onderwijzer die met pensioen gaat etc)

Ik maak uw huis in het klein van steen en stuur het u op.
Dan wil ik graag van u een foto van u met het huisje en ik wil weten wat uw huis zo bijzonder maakt voor u. Misschien is het uw eerste huis of uw geboortehuis of heeft uw vader het huis nog gebouwd of heeft Napoleon er gewoond..
Ik ontvang dan graag uw foto en het ‘verhaal’ van uw huis.
Dat komt (anoniem, dus zonder naam en adres) in een groot koffietafelfotoboek.

Hierin staan dus bezoekers van de Vihof met hun huis, pub, woonboot, kerk van over de hele wereld met hun verhaal.

Dit genummerde en gesigneerde fotoboek reiken we op een speciale feestdag in Thorn exclusief uit aan alle mensen die meedoen aan dit project (als u niet kunt komen, stuur ik het boek naar u op).

Dit boek is niet te koop, alleen de mensen die meedoen met dit fotoboek ontvangen een exemplaar.

Als u mee wilt doen met dit kunstproject hoeft u alleen even een mailtje te sturen met daarin het adres van het huis/bedrijf dat ik voor u mag maken, dan reserveer ik voor u een pagina in het fotoboek. U kunt daarna op uw gemak de foto’s maken of verzamelen.

De kado enveloppe met de op naam gestelde hypotheek- en eigendomsakte kunt u voor 295 euro online bestellen (u kunt betalen met PayPal of iDeal).